Servicii

death

Consultanta

Asiguram inceputul afacerii dvs.

Va punem la dispozitie servicii complete de consultanta economica si juridica actualizate la zi si perfect adaptate domeniului dvs. de activitate.

Va asiguram ca în urma discutiilor purtate cu specialistii nostri veti identifica exact care este cea mai eficienta metoda de contractare, care sunt taxele percepute la nivel intracomunitar, si orice alte informatii va sunt necesare, oferite ca trainic suport al deciziilor dvs. de afaceri.  

Incepand de la propunerea unui plan de start-up business si implementarea lui, indeplinirea formalitatilor legate de infiintarea reprezentantelor si sucursalelor, extinderea sau ramificarea domeniilor de activitate, si pana la identificarea solutiilor de redresare a societatilor aflate in impas financiar, serviciile oferite de societatea noastra au o anvergura destul de complexa, anvergura care tinte sa acopere mai toate situatiile comerciale aparule la nivel european. Totodata dorim sa mentionam faptul ca remuneratia datorata sub forma unui comision in urma serviciilor prestate de societatea noastra va fi stabilita bilateral cu partenerii nostri luand in calcul particularitatile circumstantiale ale fiecarui proiect.